Papp Máté Bence, Tóth Gabi párja számára nem volt idegen az az ellenséges hozzáállás, ami a kapcsolatuk elején fogadta őket.

Nehezen indult Tóth Gabi kapcsolata

Amikor kiderült, hogy Papp Máté Bence és Tóth Gabi egy párt alkotnak, rengeteg bántást kaptak. Úgy tűnhetett az interneten található kommentek alapján, hogy nem sok támogatójuk akadt, rengeteg bántó megjegyzést kaptak.

Pedig Tóth Gabi szerint ez egyáltalán nem tükrözte a valóságot, ő azt állítja, hogy élőben mindenki nagyon kedves és pozitív volt velük.

Nem csupán az énekesnő számára lehetett nehéz az elmúlt időszak, de új táncos párja számára is. Papp Máté Bence viszont nem enged a nyomásnak, és egyáltalán nem élte meg tragikusnak ezt a rendkívül sok akadállyal teli időszakot.

Nem volt új a szituáció Papp Máté Bencének

Elmondása szerint, gyerekkora óta hozzá van szokva a kéretlen megjegyzésekhez, és ahhoz, hogy beszólások céltáblája. Az iskolában korábban azért kapott megjegyzéseket, mert néptáncolni járt. Ez a a hobbi ugyanis nem tartozott éppen a legnépszerűbbek közé, így megszokta, hogy valami miatt mindig cukkolják.

Éppen ezért nem volt számára ismeretlen a helyzet, amikor mindenki kéretlen megjegyzésekkel bombázta a bimbózó románcukat.

A tánc minden időszakban erőt ad Papp Máté Bencének, ahogyan gyermekkorában, úgy most is. Mi több, Tóth Gabi is azt vallja, hogy neki is a tánc adott erőt ahhoz, hogy továbblépjen, és maga mögött hagyja a nehézségeket.

via