Tóth Gabit és szerelmét, Papp Máté Bencét rengeteg támadás érte az elmúlt hónapokban, amiről egyébként a táncos nemrégiben először beszélt kamerák előtt. Most az énekesnő is elárult egy intim titkot kapcsolatukról.

Tóth Gabi és szerelme így dolgozzák fel a traumákat

Az énekesnő arról beszélt, hogy a tánc stresszlevezetés és örömforrás számukra, így örömükben és bánatukban is táncolnak otthon.

Az én párom a néptánc világában mozog. Egészen máshova kell helyezni a testsúlyokat, tehát azért egy kicsit másabb világ, mint a latin, de azért salsázni szoktunk, mert ő tanult és tanított is szalagavatóra, úgyhogy így táncikálunk ha kell, ha nem. Bánatban, örömben a tánc, a zene az mindig gyógyír a léleknek 

– mondta Tóth Gabi.

Nagyon nagy önbizalmat ad, nagyon sokat tudsz befele figyelni, például nekem most azért elég nehéz időszakom volt az elmúlt fél évben, de a tánc az teljesen kipucolja a lelket, stresszt vezetsz le benne és kiragad ebből az egész felgyorsult világból és azt érzed, hogy itt most csak ez a jelen van 

– tette hozzá az énekesnő, aki a Tina Turner-emlékkoncertre készül épp gőzerővel, ahol ezúttal nem csak énekelni, de táncolni is fog.

Via