Tóth Vera úgy gondolta, macskája eltűnése miatt a legjobb az lesz, ha segítséget kér a Facebook-ozóktól. Valószínűleg mára már megbánta. 

Tóth Verát kommentben bántották meg

Tóth Vera kétségbeesetten kérte a Facebook-felhasználókat, hogy segítsenek neki, ugyanis macskája eltűnt. Ezért egy posztot tett közzé, amiben leírta a kereséshez szükséges részleteket. 

Kedves Baranyai Követőim! Legfőképpen Palkonya, Villány környékiek! Muki cicánk csütörtök éjjel kikéretőzött és azóta nem láttuk. Ha valaki esetleg látná, kérem, jelezze itt, üzenetben. Kandúr, kb. két kg lehet, látszanak rajta még a gyerekvonások, 6 hónapos és van rajta egy rózsaszín, tappancsos nyakörv. Reméljük, viszontláthatjuk még.

Volt, aki tovább nehezítette a helyzetet

Természetesen sokan bíztatták és támogatták, ám egy komment nagyon mélyen megbántotta Tóth Verát. 

Remélhetőleg, ha majd lesz gyerek, (bár, én inkább remélem, nem lesz soha) azt is elengedik kétévesen, ha kikéretőzik…

Tóth Verának nem kellett több, válaszra is méltatta a kommentet, ami borzasztóan megbántotta. 

Komment a kiscicám eltűnése kapcsán „támogató nőtársamtól”. Remélem, jobban érzi magát azóta, amióta leírta ezt nekem. S ezt a felhörpenésemet azért írom le, mert igen aktuális a téma, hogy mi nők milyen könyörtelenül, kegyetlenül tudunk bánni egymással. S az, hogy szinte sejtése nincs kedves nőtársamnak, hogy ezzel milyen mélyre tud menni egy másik ember lelkében… Figyeljük oda, mérjük fel a súlyát, mielőtt leírunk egy ilyet valakinek. Mert soha nem tudhatod, mit okozol embertársad lelkében ezekkel a súlyos megjegyzésekkel. Mert igen, ezek borzasztóan súlyos megjegyzések. És nem tudhatod, éppen aznap mit tett meg valakiért, hogy mi a háttere annak, hogy igazságtalannak érzi az ilyen beszólást. Szóval gondolkozz el. Muki, te meg gyere haza"