Tóth Vera nem maradt ki húga, Tóth Gabi válásából, az énekesnő mint kiderült, minden erejével azon volt, hogy normalizálja a helyzetet.

Tóth Gabiék között nem volt békés a viszony

Tóth Vera elárulta, hogy Tóth Gabi és a séf viszonya kezdett elmérgesedni, de ő volt az, aki nem engedte, hogy visszafordíthatatlanul elszabaduljon a helyzet.

Tóth Vera mindig is arra bíztatta testvérét és a séfet, hogy normálisan kommunikáljanak egymással, és gondolják át, hogyan cselekednek.

Nem titok, hogy Tóth Vera a válás ellenére is remek kapcsolatot ápol Krausz Gáborral, annyira, hogy férjével, Pauli Zolival még a Dancing with the Stars döntőjén is részt vettek. 

A helyszínen szurkolt Krausz Gábornak Tóth Vera

Haza is kell beszéljek, hiszen a húgom a húgom, és én mind a kettőjüknek szurkolok az életben. Úgy vagyok vele, ha mindez most Gabival történne meg, akkor ugyanúgy itt lennék. Nincs részrehajlás. Én vagyok a békebíró. Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki.

Tóth Vera azt is elárulta, hogy egyébként maga Krausz Gábor hívta meg a felvételre. 

Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye. Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül. Egész jó villámhárító voltam az elmúlt időszakban. Ma este is azért vagyok itt, hogy Krauszt támogassam lelkileg, hiszen ő az imádott unokahúgom apja. A férjem mellett pedig Hannarózát szeretem a világon a legjobban. Az ő érdekét szolgálja, hogy a szülőkkel jól legyek.

via