Hónapokkal ezelőtt jelentette be Tóth Andi, hogy ő is fellép a Tina Turner-emlékkoncerten, sőt, táncolni is fog. November 5-én elkápráztatta a közönséget, így sokan arra számítottak, hogy a márciusi koncerten is színpadra lép. 

Tóth Andit Tóth Gabi váltja a színpadon 

Nagy sikert aratott az Erkel Színházban megrendezett Tina Turner emlékére nevű koncert, így a szervezők bejelentették, hogy március 10-én ismét megtartják. A fellépők névsora is kiderült, így már egyértelműen látszik, hogy Tóth Andi nem lesz ott. Helyette Tóth Gabi lép majd színpadra, aki Fehér Adrienn, Keresztes Ildikó, Polyák Rita, Erox Martini, Hegyes Berci, Veréb Tamás és Weisz Viktor társaságában lesz látható. 

Tóth Andi a saját Instagramján is megerősítette a dolgot, a 24 óráig látható történetben leírta, hogy nem tér vissza a második koncertre.

Kérdezitek sokan, szóval gondoltam, kiírom. Lesz még Tina Turner-emlékkoncert, de én nem vállalok többet, ne haragudjatok! Nézzétek majd a többi koncertet is, mert zseniális lesz. A helyemet Tóth Gabi veszi át. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem, és nektek is, hogy együtt emlékezhettünk erre a zseniális énekesnőre! Jó volt veletek újra a színpadon.

Sok rajongó csalódott, hiszen a koncert nagyon jól sikerült, sokan dicsérték Andit, így remélték, hogy még láthatják a színpadon. Tóth Andi nem árulta el, hogy miért nem tud fellépni, így erről még csak találgatnak a fanok. 


Via