Talán nem túlzás azt mondani, hogy a hétvégén lezajlott a Sztárban sztár leszek! legkínosabb jelenete, sőt az egész Sztárban sztár formátum legkínosabb jelenete. Méghozzá Tóth Andi és Tóth Gabi között!

Tóth Gabi hozta magát cikis szituba

Történt ugyanis, hogy vasárnap este, a Sztárban sztár leszek! elődöntőjében Tóth Andi duettet énekelt az egyik versenyzővel, Karapancsev Kristóffal. Az előadás egyébként annyira jól sikerült, hogy első helyre is repítette az énekest.

A zsűri is teljesen el volt ájulva a produkciótól, nem győzték dícsérni a duettet. Tóth Gabi pedig úgy döntött, kitér egy mondat erejéig arra is, hogy Tóth Andival nem épp felhőtlen a viszonyuk, de végül saját magát keverte kínos helyzetbe.

Andi, te meg ne vonulgassál sehova, max a színpadra vonulgassál, légy szíves, mert neked színpadon a helyed! Egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak mindenhol le vagyok tiltva nálad, aztán nem tudom elmondani neked...

– jegyezte meg Tóth Gabi, amire Tóth Andi finoman jelezte, hogy de hát pont az ítész volt az, aki letiltotta őt, egészen pontosan négy éve.

Erre persze a többi zsűritag is lecsapott, Majka pedig meg is jegyezte, hogy Tóth Gabi saját magát keverte ebbe a kellemetlen szituba, amitől az énekesnő is rendesen zavarba jött. A jelenet végül kínos nevetésekkel zárult.

Évek óta tart a viszály

A két énekesnő egyébként hosszú idő óta nincs jóban, először Instán üzengettek egymásnak, majd döbb közös műsorban is szerepeltek, de még a tévé képernyőjén keresztül is érezni lehetett a köztük vibráló feszültséget. Talán ez a viccesen kínos jelenet segít feloldani az ellentéteket, és tudják rendezni a konfliktust...

Via