Több olyan újságcikk is megjelent, amely azt állítja, hogy Krausz Gáborért és Mikes Annáért aggódnak barátaik - az újságoknak, névtelenül. 

Mikes Anna és Krausz Gábor már úton vannak Ázsiába

Nos, a séf úgy érezte, ideje tisztáznia a Borsnak, hogy a valóságban éppen ennek ellentéte történt, mindenki bíztatja őket a részvételre, ahogyan azt is mindenki tudja, hogy kapcsolatuk rendben van. 

Krausz Gábor és Mikes Anna nem egyszerű körülmények között találtak egymásra, hiszen Krausz Gábor egy igen hangos váláson ment keresztül, közben pedig a DWTS-ben is hétről hétre bizonyítaniuk kellett. Éppen ezért, a stresszhelyzet nem tehet keresztbe a kapcsolatuknak, már most látja. 

Nincs mit féltenünk a kapcsolatunkon, hiszen eleve viharban született. Láttam az Ázsia Expressz korábbi évadait és azért arányait tekintve sem nevezném egy kapcsolat, vagy barátságtemető produkciónak. Ráadásul Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és embert próbáló szituációkban. 

Nemcsak a nézőkön múlik

Krausz Gábor nagyon reméli, hogy a közönség látja majd a kettőjük között lécő összhangot, és ahogyan a DWTS-ben, itt is számíthatnak a szeretetükre. Azzal viszont tisztában van, hogy a szimpátia ezúttal nem lesz elég: kőkemény próbatételeken kell bizonyítaniuk, hogy érdemesek a győzelemre. 

A döntésünk mellett szól továbbá az is, hogy mindketten kalandvágyó lelkek vagyunk. Bőven lehettek volna parázs vitáink a Dancing whit the Stars alatt is, de egyetlen hangos szó nem esett köztünk. Most annyi történik, hogy a próbatermet lecseréljük Ázsiára, illetve itt majd picit több kell a nézők szereteténél, hiszen Ázsiában mi alakítjuk majd a sorsunkat és nem a szavazatok.