Krausz Gábor nem halogatta tovább: végre elment egy tetoválószalonba. A Séfek Séfe sztárja, Krausz Gábor mostanra az egész felkarját kivarratta, és a végeredményt megmutatta követőinek is.

Újabb tetkó Krausz GÁboron

Ugyan 4 évvel ezelőtt ex-feleségét, Tóth Gabit is magára varratta, ez sajnos úgy tűnik, nem volt a legszerencsésebb lépés. A válásuk híre óta mindenkit az foglalkoztat, vajon mi lesz a hatalmas tetoválás sorsa, mivel rejti majd el Krausz Gábor, vagy hogyan tünteti el a Tóth Gabi portrét a testéről.

Akik erről a tetoválásról vártak hírt, azoknak csalódást kell okoznunk, ezúttal ugyanis a másik karján volt a sor, egy újabb tetoválás miatt látogatott a szalonba.

Ez biztosan fájt

Az eredményre így is sokan rácsodálkoznak, hiszen hihetetlenül nagy méretű és színes az alkotás, ami nem csupán sok munkaórába kerülhetett, de borzasztóan fájhatott is.

Arról viszont továbbra sincs hír, mi lesz a Tóth Gabi tetoválás sorsa, Krausz Gábor nemrég csak annyit mondott, hogy ezúttal sokkal jobban átgondolja majd, hogy mi kerülhet fel a testére, és több időt ad magának, ha ilyen komoly döntéseket akar hozni, mint korábban.

via