Jennifer Lopez esküvőjének fotói magukért beszélnek. 

A sztárpár július végén Las Vegasban mondta ki először a boldogító igent, és nemrég barátaik és a családjuk körében is összekötötték az életüket. A ceremóniát ezúttal Georgia államban tartották a 8 millió dolláros birtokukon, ahol egy kikötőben üdvözölték a vendégeket. A menyasszony lenyűgöző fehér Ralph Lauren ruhát viselt egy hihetetlenül hosszú fátyollal, a vőlegény pedig fehér-fekete szmokingot.

Jenniferéket Jay Shetty életvezetési tanácsadó adta össze, de sok más A-kategóriás sztár is meghívást kapott a bulira. Eljött többek között a feleségével Matt Damon, Ben Affleck jó barátja, George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger és Jimmy Kimmel is. 

Bár már napvilágot látott néhány nem hivatalos fotó, Jennifer csak most tette őket közzé a saját weboldalán. A képeken látszik, hogy a lagzi igazán fényűzőre sikeredett, erre aztán megérte 20 évet várni! 

Jennifer Lopez kiakadt

JLo szerint olyan videó került ki a netre, aminek nem lett volna szabad.  Mint mi is megírtuk, az énekesnő szerenádot adott újdonsült férjének, Ben Afflecknek georgiai esküvőjükön. Az énekesnő szerint az egyik vendég eladta az erről készült felvételt a TMZ-nek úgy, hogy JLo és Ben nem is tudtak a dologról. Jennifer - teljesen jogosan - eléggé kiakadt, hogy engedély nélkül osztották tovább a videót. ésegy Insta-posztban kelt ki magából. 

További fotókat a lagziról  ide  kattintva találhatsz!