Jelenleg mindenki a Marvel-filmekből jól ismert Jeremy Rennerért aggódik, a legfrissebb hírek szerint ugyanis olyan súlyos baleset érte, hogy mentőhelikopterrel szállították kórházba szilveszterkor.

A szörnyű hírt szóvivője közölte vasárnap este, aki csak annyit árult el, hogy a brutális időjárási viszonyoknak köszönhetően sérült meg. A színész állapota azóta is kritikus, de stabil.

Kiderült, mi történt pontosan Jeremy rennerrel

A TMZ friss értesülései szerint Jeremy Renner a háza előtt az utat próbálta megtisztítani az elképesztő mennyiségű hóban, amikor a hókotró egyik eleme meghibásodott és ráborult a színész lábára.

Az információk szerint Jeremy Renner egyedül volt a balesetkor, aminek következtében rengeteg vért veszített. Életét vélhetően annak köszönheti, hogy orvos szomszédja egy érszorítóval a segítségére sietett.

A Washoe megyei seriff hivatala korábban közleményben megerősítette, hogy vasárnap nem sokkal 9 óra után riasztották őket a balesethez, amelyben kizárólag a színész sérült meg, akit a rendkívüli hóhelyzetre és a sérülés súlyosságára való tekintettel helikopterrel szállították kórházba.

Hetek óta tombol a hóvihar

Az Egyesült Államokban már jó ideje hóviharok pusztítanak, egyes térségekben áramkimaradásokkal és folyamatos balesetekkel kell megküzdeniük.

Jeremy Renner  már decemberben is posztolt arról közösségi oldalaira, hogy mennyire súlyos a hóhelyzet otthonánál.