Úgy tűnik, Kourtney Kardashiannek és Travis Barkernek van egy kifejezetten szentimentális és szenvedélyes oldala is. Ezen a hétvégén visszatértek arra a helyre, ahol majdnem egy éve eljegyezték egymást, és fogalmazzunk úgy, nem bírtak a heves érzelmekkel!

Mesébe illő napokat töltöttek el a tengernél

A friss házasok a Rosewood Miramar szálloda előtti homokos tengerparton sétáltak. Úgy tűnt, ugyanolyan szerelmesek voltak, mint azon a napon, amikor az olaszországi Portofinóban kimondták a boldogító igent. Csókolóztak, kézenfogva sétáltak, a legnagyobb boldogságban töltötték el a délutánt. 

Kourtney neon lime-zöld selyemruhát viselt, amelynek oldalán egy hosszú hasíték láttatta tónusos lábát. Fekete motoros kabátot választott hozzá, hogy a kissé szeles időben ne fázzon, valamint egy vaskos fekete csizmát is viselt.

A Blink-182 zenésze úgy jelent meg, ahogyan már megszokhattuk tőle: a mindig nyerő fekete rockerruházatba öltözött, mintás pólót és farmert viselt, szabadon hagyva a rajta látható tetoválások sorát.

Kourtney Kardashian és Travis Barker nyilvános pajzán percei

A közösségi médiában meguk is megosztották a Santa Barbarában tett látogatásukat, A Keeping Up With The Kardashians sztárja exkluzív képeket is közzétett a vörös rózsaszín virágszirmokkal borított ágyukról.

Nem várták meg azonban a romantikus percekkel a precízen előkészített ágyat, a szerelmesek már a homokban elkezdték a pajzán perceket, egymáson fekve, összebújtva, simogatva falták fel egymást a tengerparti homokban, fittyet hányva arra, hogy bárki megláthatja őket. 

Via