Újabb találgatások láttak napvilágot Marics Peti szerelmi életét illetően, és hát azután, ami Krausz Gábor és Mikes Anna között történt a Dancing with the Starsban, végülis kézenfekvő volt, hogy ez fog következni.

Marics Peti, Krausz gábor és a Dancing

Ugye Krausz Gábor éppen válófélben van, és a frissen szinglivé vált sztárséfet nagyon próbálták összehozni a Dancing with the Stars nézői a show-béli partnerével, Mikes Annával. Hogy tényleg összejöttek-e, azt hivatalosan nem lehet egyelőre tudni. Utalgattak arra, hogy esetleg lehet még ebből valami, de se meg nem erősítettek, se nem cáfoltak semmit. Valószínűleg még majd meglátják.

Marics Peti partnere az idei Dancing with the Starsban Stana Alexandra volt, és az évad elején szóba se jött, hogy őket összeboronálja a közönség, hiszen Stana Alexandra párkapcsolatban van (spoiler: vagy legalábbis akkor még VOLT) Meggyes Dáviddal. A Dancinggel párhuzamosan mert a Párharc című reality a TV2-n, és ebben Stana Alexandra és Meggyes Dávid egy párként szerepeltek.

Lehet, hogy mégis...?

Bő egy héttel ezelőtt reppent fel a hír, hogy szakíthatott Meggyes Dávid és Stana Alexandra. Ezt ők maguk még nem erősítették meg, de több közeli ismerős is állítja, hogy nincsenek már együtt, és az Instájukon sincsen semmi, ami ezt kétségbe vonná. Sőt: a Párharc miatt kitett képeken kívül eltűntek kettejük közös fotói a közösségi médiából. Hát ez pedig felér egy szakításbejelentéssel.

Na és ha ezek szerint Stana Alexandra is szingli újra, akkor miért ne lehetne őt összeboronálni azzal a fiatal és szintén szinlgi férfival, akivel az ősz legnagyobb részét töltötte?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marics Peti 🐺❤️💛 (@maricspeti)

A fő jel, amiből sokan arra következtetnek, hogy mindkét pár összejöhetett, az egy Instasztoriban megosztott kis videó. Ebből az derül ki, hogy csütörtökön este Holdampf Lindánál volt egy kis vendégség, amin részt vett egyrészt Krausz Gábor és Mikes Anna, másrészt Marics Peti és Stana Alexandra is.

Vannak közöttük gyengéd gesztusok, de hogy valóban több van-e közöttük barátságnál, arról nem beszélnek

– többek között ezt nyilatkozta egy Dancing-stábtag a Blikk szerint Marics Petiről és Stana Alexandráról. Marics Petit egyébként a pletykák eddig nem táncpartnernőjével, hanem Kovács Gyopár színésznővel hozták hírbe. 

Via