Eddig még arról szóltak a hírek, hogy szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly. A színésznő állítólag a jegygyűrűjét sem hordja már, de most nagyon úgy tűnik, hogy Valentin-napon újra egymásra találtak. 

Lencsevégre kapták őket

A párt kedden kapták lencsevégre a lesifotósok. Megan Fox és Machine Gun Kelly az autójukban ültek. A rapper éppen a telefonját nézegette, a színésznő pedig az anyósülésen foglalt helyet. A fotót ide kattintva tudod megtekinteni. 

Segítséget kértek

Nagyon úgy tűnik, hogy Megan Fox és a pasija mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megmentsék a kapcsolatukat, ugyanis nemrég egy házassági tanácsadónál jártak. A párkapcsolati válságuk oka az lehet, hogy állítólag Machine Gun Kelly megcsalta a népszerű színésznőt a gitárosával. Megan Fox ezután törölte a közös fotókat, valamint később a saját profilját is az Instagramról. 

Eminemet is követni kezdte

Érdekesség, hogy a botrány után Megan Fox Eminemet is követni kezdte az Instagramon, pedig köztudott, hogy a párja és a világhírű rapper egyáltalán nincsenek jóban. Valószínűleg a színésznő ezzel akart visszavágni a pasijának.

Ezt mondta egy bennfentes

Hivatalosan még mindig jegyesek, de Megan levette a gyűrűjét

- mondta nemrég egy bennfentes.

A névtelen forrás elárulta, hogy a párnak már egy ideje voltak gondjaik, de ez a vita sokkal komolyabb a mostaniaknál. A kommentelők teljesen kiakadtak azon, hogy a rapper állítólag megcsalta Megant.

Hogy cseszheted el Megan Fox-szal?

- kérdezte egy hozzászóló.

Via