Februárban lesz 24 éves Mel B lánya, Phoenix Brown, aki saját bevallása, azaz az instabiója szerint

vállalkozó.

Hát most arra vállalkozott, hogy beöltözik Scary Spice-nak, és kívánjuk neki, hogy az összes többi projektje is ilyen jól sikerüljön, mert ez tényleg 10/10-es lett.

Giving You Everything

A Spice Girls második slágere és videóklipje a Say You'll Be There volt, amit nyilván te sem láttál még elégszer.

Mel B, azaz Scary Spice szettjét a következőképpen másolta ki Phoenix Brown a fenti videóból. Ugyanolyan jól áll neki, mint az édesanyjának, nem?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoenix Brown (@phoenixisphoenix)

Hai Sí Ja Hold Tight

Phoenix Brown három szettet csinált meg anyukája karrierjének kezdetéről, és a második a Spice Up Your Life című számhoz készült fotósorozatban feltűnő összeállítás. Mondani se kell, annyira menők most pontosan ezek a felsők és pontosan az ugyanilyen nadrágok, hogy 2022-ben ugyanúgy lehet velük aratni, mint ahogy Mel B tette azt bő 25 évvel ezelőtt. Vagy talán még jobban is. Nézd csak, milyen jól állnak Phoenix Brownnak Scary Spice cuccai...!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoenix Brown (@phoenixisphoenix)

Phoenix Brown Scary Spice-ja itt egy kicsit beyoncés, nem? Vagy Beyoncé volt mindig is egy kicsit Scary Spice-os? Hmm...

Spice World

Az utolsó poszt a sorozatban pedig a Spice World című filmhez készült promóanyag új életre hívása. Ezek a szarvra emlékeztető konytok azóta is Scary Spice nevéhez fűződnek, és a fene emlékszik már, hogy milyen sokan viseltek ilyet a '90-es évek vége felé Mel B-n kívül. Az biztos, hogy a lányának is ugyanolyan jól áll most, mint neki akkor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoenix Brown (@phoenixisphoenix)

Via