Az énekesnő néhány nappal ezleőtt Mexikóvárosban, a Corona Capital fesztiválon lépett fel, amikor hirtelen rosszul lett. Miley Cyus ezután a színpadon állva vallotta be a jelenlévőknek: pánikrohamot kapott. 

Egyedül érezte magát

Érezted már valaha, hogy minden ok nélkül nagyon szorongsz és bizonytalan vagy? Én most így érzem magam. Nem tudom miért, de félek és nagyon egyedül érzem magam. De most látlak titeket és tudom, nem vagyok egyedül. Remélem a zeném segít abban, hogy együtt legyőzzük ezeket a félelmeket. 

- mondta  Miley, aki a koncert közben többször az édesanyjára támaszkodott, hogy folytatni tudja a showt. 

A közönséggel énekelt

Miley ezek után arra kérte a közönségét, hogy segítsenek neki elénekelni a „The Climb” című dalt, aminek a szövege arról szól, hogy senki ne adja fel, illetve arról, miként lehet legyőzni a csapásokat. 

Különleges fellépés

Az énekesnő számra egyébéként különleges jelentősségel bírt a mexikóvárosi koncert, ugyanis ez volt a huszonéves korának utolsó fellépése, nem sokkal később, november 23-án betöltötte a 30. életévét. Miley a közösségi oldalain mondott köszönetet azért a sok támogatásért, amit az elmúlt évtized során kapott a rajongóktól és külön említést tett a mexikói koncertről is: 

Az utolsó előadás a húszas éveimben, Mexikóvárosban. Köszönöm, hogy támogattál életem ezen évtizedében. Alig várom, hogy megtudjam, ki leszek a harmcincsa éveimben. Sok elismerést és hála Mexikó szeretetéért.

 (via)