Tegnap este útjára indult a Money or Love, a TV2 új párkereső realityműsora, amelyben egy ismerős arc is a szerelmet keresi. 

Ismerős arc bukkant fel a fiúk között

Szívdöglesztő pasik, csinos lányok lepték el a Karibi-szigeteket, hogy megtalálják a Nagy Ő-t. Vagy hogy milliomosok legyenek - hogy kit melyik mozgat meg jobban, az csak a legvégén derül ki. Mert hogy a tét hatalmas: egyesek kieséssel, mások a szívükkel fizetnek majd a következő hetekben. 

Demcsák Zsuzsa által vezetett  párkereső műsor versenyzői között van egyetemista, műszempillás, zenei producer, de széspégkirálynő is. Ugyan az Instagramon több versenyző is sok követővel büszkélkedhet, az egyik férfi sok tévénéző számára ismerős lehet, nem is akármi miatt. 

Tényleg a szerelem miatt van itt Levente?

Levente, aki egyébként labdarúgó, egy igazi párkereső veteránnak minősül, ez már ugyanis a harmadik alkalom, hogy egy tévéműsortól várja az igaz szerelmet. 

A szívdöglesztő realitysztár korábban már az Aranypart és az Éden Hotel epizódjaiban is kutatta azt, akit neki szánt a sors. Nagy kérdés, hogy Levente még mindig őszintén hiszi, hogy ily módon találja majd meg az igazit, vagy pusztán a tévészerepléssel járó felhajtás az, ami motiválja a részvételben?