Az egész ország Sztárbox lázban ég, ám nem mindenki érzi magáénak a versenyt. 

Mindenki a Sztárboxban akar szerepelni

Rengeteg celeb próbál arra utalgatni, hogy nagyon szeretnék, hogy felkérjék a Sztárboxban való szereplésre. Van azonban olyan versenyző is, aki hiába kapta meg a lehetőséget, maga mondott le róla. 

Régen futott annyira sikeres műsor az RTL-en mint a Sztárbox. Nemcsak a nézők, de a celebek is imádják a kőkemény csatákat felvonultató show-t, amire már most csillagászati árakért árulják a jegyeket.

Lakatos Levente is boxolt volna

Ugyan Lakatos Levente most a Farm VIP-ban szerepel, bevallotta, hogy nagyon megválogatja, hogy mit vállal el. Sok olyan műsor van, amelyben soha nem szerepelne. 

Nem vagyok gyáva típus, szeretek a traumáimmal szembenézni és orvosolni azokat. Nem zárkózom el a tévés szereplésektől, de szemfülesebben állok hozzá, megtanultam nemet mondani. Korábban, némi megfelelési kényszerrel küzdve úgy éreztem, azzal, ha elutasítok egy-egy felkérést, gyökerestől tépem ki a lehetőséget. Ma már nem vállalok el olyan feladatokat, amelyeken érzem, hogy nem önazonosak.

Lakatos Levente ezután konkretizálta is az esetet, mint kiderült, a Sztárboxban kapott volna lehetőséget, ám a felkészülés alatt rájött, hogy ez nem neki való. 

A Sztárbox című műsorban való szereplésemet például visszamondtam, mert a felkészülési időszak elkezdését követően azt éreztem, olyan dolgot csinálok, amihez nincs tehetségem, ambícióm, és ez végeredményében csak személyes kudarchoz vezethet. Nem akarok mindenáron a televízióban szerepelni, nem fogok magamból kifordulni csak azért, hogy képernyőn legyek.

via