Tom Hiddleston és Zawe Ashton már jó ideje egy párt alkotnak. 2019-ben ismerkedtek meg, amikor a Betrayal című West End-darabban szerepeltek együtt. Kapcsolatukat sokáig titkolták, ahogyan azt is hónapokig csak sejteni lehetett, hogy a színész megkérte barátnője kezét. Zawe Ashton ujján ugyanis már márciusban feltűnt egy méretes jegygyűrű, azonban a páros csak június elején jelentette be hivatalosan az eljegyzést.

Érkezik az első baba

Nemsokkal az eljegyzés után felröppent a pletyka, hogy a színész-páros első közös gyerekét várja, azonban a hírt csak most erősítették meg. Illetve nem is nagyon kellett bejelenteni semmit, ugyanis Zawe a Mr. Malcolm’s List című filmjének premierjére már hatalmas pocakkal érkezett.

Zawe Ashton
Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Bár nem sokat lehet tudni arról, mikorra tervezik az eskvőt, vagy hogy mikorra várható a baby, de a színésznő pocakjából kiindulva már nem sok lehet hátra a kicsi születésééig. És ahogy Tom Hiddlestont ismerjük, az is simán benne van a pakliban, hogy már rég elvette szerelmét, csak még senki nem tud róla...

Via