Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata egyre komolyabb, az ünnepekre is együtt készülnek.

Nagy a boldogság Tóth Gabinál

Tóth Gabi nemrég bevallotta, hogy számára ez volt az egyik legnehezebb, mégis az egyik legszebb év. Nem titok, idén véget ért a házassága Krausz Gáborral, ám azóta rátalált a szerelem, Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes művésze mellett kivirult a boldogságtól.

Talán maga az énekesnő sem gondolta volna, hogy az idei ünnepeket már nem férje oldalán tölti, hanem az új szerelmével készülődnek majd az év legmeghittebb estéjére.

Kapcsolatukat nemrég a Sztárban sztár leszek! élő adásában vállalták fel nyilvánosan, most pedig Szentendrén töltöttek el egy romantikus estét, a karácsonyi fényekkel kivilágított utcákon sétálgattak.

Ha nem ő posztol, akkor is követik

Tóth Gabi maga posztolt erről az eseményről, ám nemrég bevallotta, amikor még csak kezdeti fázisban volt a kapcsolatuk, akkor voltak, akik a házához is odamentek, és az utcáról fotózgattak be a lakásba.

Tóth Gabi nem szeretne már titkolózni, csak annyi a vágya, hogy művész szerelmével együtt alkothassanak, szerethessék egymást, és senki ne ítélje el azért, mert ki mert lépni egy olyan szituációból, amelyben sem ő, sem a másik fél nem érezték már jól magukat.

via