A napokban Tóth Andi közzétett néhány friss képet magáról Instagramon, ami alaposan beindította a kommentelőket. A legtöbben azért kritizálták az énekesnőt, mert szerintük már túl sovány, nem kéne többet fogynia. Egyesek azt írták, beesett az arca, betegesnek tűnik, sőt van, aki anorexiát, bulimiát emlegetett.


Tóth Andinak elege lett

Az énekesnőnek elege lett a sok negatív kommentből, és Insta-storyban reagált a nem kívánt tanácsokra, durva beszólásokra.

Annyit beszélünk a bullyingról, és sajnos annyira fölöslegesen. Mind tudjuk, hogy mennyire veszélyes, nem? Nap mint nap látunk elrettentő következményeket, áldozatokat és figyelmeztetéseket. Tök rég posztoltam magamról egy hétköznapi képet, tegnap úgy éreztem: milyen jól érezem magam a bőrömben, ez egy jó szett, szép a sminkem, csinálok egy képet! Azért, hogy az jöjjön velem szembe egész nap, hogy Tóth Andi csontsovány, beteges, rémisztő, csúnya! Miért? Sovány! Mihez képest? Ahhoz az Andihoz képest, aki 3 éve egészségtelen, sőt veszélyes életmódot élt? Az rendben volt, mert a nagy bull a divat. Értem. De amíg nem ez volt a divat, 8 éve meg kövér voltam. Nem kell megdicsérni, nem kell tetszenem neked, hidd el, hogy magam miatt raktam fel a képet. Egyszerűen hagyd szó nélkül! Nem kérem a csontokkal a kutyák játszanak szöveget, sem a férfiaknak nem ez kell, hanem... jó indulatú tanácsokat. Magamnak kívánok megfeleni! Kiábrándító és szörnyen elszomorító ez az ország

– írta Tóth Andi, aki egy előtte-utána fotót is csatolt válaszul.

Fotó: Instagram/@tothandi.andee

Via