Nincs is más vágyad, mint enni egy isteni palacsintát, de szinte semmi sincs a hűtődben? Akkor jó hírünk van: ehhez a verzióhoz elég egyetlen egy hozzávaló!

A világ legegyszerűbb palacsinta receptje

Ez tipikusan az, amit egészen addig nem hiszel el, amíg ki nem próbáltad! Pedig működik, és erre egy rakás TikTok videó a bizonyíték. A trükk pedig nem más, mint hogy tésztakevergetés helyett egyszerűen csak sima szója tejet sütsz ki a serpenyőben. Voilá, kész az isteni palacsinta!

@gigi_goes_vegan Viral one ingredient crêpe using soy milk #viralvideo #viralrecipe #oneingredientcrepe #milkcrepe #viralreels #crepeschallange ♬ original sound - Gigi_goes_vegan

Na jó, annyi a csalás benne, hogy valamilyen zsiradékkal ki kell kenned előtte a palacsintasütőt, de ez lehet olaj, vaj, margarin, vagy kókuszzsír, bármi, amit találsz otthon. 

@giallozafferano Un solo ingrediente…No, non stiamo scherzando!🤩✨ Pronti a provare le crêpes al latte di soia? @michi.fadda #giallozafferano #ricettegz #imparacontiktok #soymilk #crepes #delicious #ricettefacili ♬ Sky Aesthetic - Tollan Kim

Gyors, egyszerű, kalóriaszegény és még vegán is... Jó étvágyat!

Via