Nagyon népszerű lett a TikTokon az a lány, aki közel 100 kg-ot fogyott, és most teljesen máshogyan viselkednek vele az exei, valamint azok a pasik, akik egykor kikosarazták.

A TikTokon akadt ki

2022 végén érte az első sokk Brooklyn Kennedy-t, amikor a 26 éves TikTokker egy kacér üzenetet kapott az Instagrammon. Egy korábbi osztálytársa írt neki, aki az egyik legnépszerűbb srác volt a gimiben. Ezekben az években a lányt inkább a színházi előadások, és a tanulás érdekelték, inkább ezekre fókuszált, mint a pasizásra. Sőt, akkor még 100 kg-mal nehezebb volt, emiatt az ismerkedés nagyon háttérbe szorult nála.

Ám ahelyett, hogy örült volna annak, hogy az egykor álmai pasija most szeretne többet is tőle, elkeseredett.

Egyszerűen felállt a szőr a hátamon, és elkezdtem nagyon rosszul érezni magamat. Az iskolában nagyon sokat bántott, és most évekkel később jó vagyok, csak azért, mert lefogytam? Akkor is nagyon jófej és gyönyörű voltam. A súlyomnak nem kellett volna számítania. Egyszerűen kiakaszt ez a zsírfóbia.

A fogyás számára nem érték

A tartalomgyártó tehát úgy érzi, hogy az értékei egyáltalán nem változtak, és hiába, hogy magabiztosabb mint valaha, úgy érzi, 100 kg-mal nehezebben is ugyanolyan jó csaj volt, mint ma.

Az a gondolat, hogy az emberek a súlyom alapján ítéltek meg, nagyon feldühít. Nem akarok azokkal az emberekkel foglalkozni, akik korábban nem fogadtak el a súlyom miatt. A feltétel nélküli szereteten kívül, nem ismerek más fajtát.

via