Ha a reggeled jól indul, az hatással lesz az egész napodra, ami pedig hosszútávon az általános közérzetedet és teljesítményedet is javítja.

Az a jó hírünk van, hogy elég csupán három egyszerű reggeli szokást bevezetned ahhoz, hogy kimaxold a 2024-es évet!

1. Offold a szundi gombot 2024-ben!

A szundizásnál nincs kevésbé pihentető dolog! Ha minden reggel újra és újra visszaalszol, majd 5-10 percenként felkelsz, garantált, hogy morcosan és fáradtan indítod majd a napot. Akármennyire nehéz is, kelj fel az első ébresztőre, és próbálj meg inkább egy bögre kávé vagy tea mellett ébredezni.

2. Mozogj minden reggel

Sokat hallotad már, igen, de nem véletlenül! Sokkal energikusabban indulnak a napjaid, ha átmozgatod magad ébredés után. Persze nem kell lefutnod a maratont, már az is jót tesz, ha végzel néhány nyújtó gyakorlatot vagy jógázol pár percet.

3. Naplót elő!

Furcsán hangozhat, hogy reggel írj naplót, de tényleg beválik! Minden nap ébredés után szánj 5 percet rá, és írd le ugyanabba a füzetbe a gondolataidat. Tervezd meg, mit szeretnél elérni aznap, milyen feladataid vannak, és hogyan érzed magad. Már néhány nap után azt veheted észre, hogy sokkal összeszedettebb és produktívabb vagy.

Via