Egy volt légiutas-kísérő a TikTok-ra töltött fel egy videót, a felvételen pedig arról beszél, mik voltak azok a dolgok az  utasok részéről, amik teljesen kiborították őt, és egyébként a többi dolgozót is. 

Felfedte a titkait

Kat Kamalani , aki hat éven át dolgozott légiutas-kísérőként, úgy döntött megosztja a titkait a nagyvilággal. A TikTokra feltöltött videójában azt részletezi, hogy mik azok a dolgok, amiket egyszerűen képtelen volt elviselni az utasok részéről. 

Piszkos pelenkák 

Az egyik ami totálisan kiborította az volt, amikor egyes anyukák a kezébe nyomták a piszkos pelenkát, hogy dobja ki. 

Szürreális, amikor valaki átad neked egy piszkos pelenkát, de nálad nincs szemetes, ők meg azt várják, hogy a kezeddel fogd meg. 

Lehetetlen időpontok 

Kat arról is beszélt, hogy rémesen idegesítette, amikor az utasok a lehető leglehetetlenebb időpontokban akartak segítséget kérni. 

Turbulencia, fel és leszállás, az utas meg megnyomja a hívó gombot...

A férfiak viselkedése 

Az egykori légiutas-kísérő azt is felfedte, mennyire bosszantotta, amikor a férfiak illetlenül viselkedtek vele. Elmondta, nem egyszer történt olyan, hogy egyébként házas férfiak rácsaptak a fenekére, ettől pedig benne alaposan felment a pumpa minden alkalommal. 

Mezítlábas utasok 

Végezetül arról beszélt, hogy egyszerűen képtelen volt felfogni, bizonyos utasok, miért mezítláb mennek ki a mosdóba. Oké, hogy utazás közben, pláne egy hosszú út alatt valaki leveszi a cipőjét (bár lássuk be, ez is hagy némi kivetnivalót maga után 😄), de amíg a wc-re kimegy valaki, legyen már annyi benne, hogy visszahúzza. Nem? Kat videója egyébként sokakat sokkolt, rövid idő leforgása alatt már több, mint 50 ezren látták, sokan pedig hozzászólásban erősítették meg, hogy igen, ezek a dolgok valóban nagyon undorítóak. 

Mutatjuk a felvételt:

@katkamalani

dont do this when traveling friends 😳

♬ original sound - Kat Kamalani

(via)