Nézd meg ezt a képet, és fejtsd meg, mennyi lelkierőd van az alapján, hogy mit láttál meg először a képen. Ez a személyiségteszt sok mindenre rávilágít.

Folyó

Azok az emberek, akik a folyót látják meg először, általában nagyon nyugodtak, és harmóniát árasztanak. Mindig bölcs és körültekintő döntéseket hoznak, erősségük az elemzés, a stratégiai gondolkodásmód. Gyakran innovatív és kreatív problémamegoldó módszereket hoznak, és nagyon ügyesen látják át az összetett szituációkat, küzdik le a kihívásokat. Összességében rengeteg lelkierejük van, és mindig képesek a megújulásra.

A nő

Ha a nőt látod meg először, akkor nagyon karizmatikus vagy, és kiváló kommunikációs képességeid vannak. Éppen ezért még a legőrültebb szituációkat is egy pillanat alatt megtudod oldani, és másokra is hatalmas hatással vagy. Emellett a határozottság mellett viszont érzékeny is vagy, és empátiát, megértés tanúsítasz mások iránt. Rengeteg lelkierőd van, de vannak olyan szituációk, amikor nehezen hozol döntést, és amikor elbizonytalanodsz, vagy egy kicsit elgyengülsz.

Farkas

Ha farkas láttad meg először, akkor hajlamos vagy arra, hogy megtorpanj, amikor egy kihívással állít szembe az élet. Pedig az akadályokból tanulhatnál is, éppen ezért, ha legközelebb valamilyen bonyolult szituációba keveredsz, ne azonnal a menekülési útvonalat nézd. Hanem hidd el, hogy képes vagy arra, hogy megoldd. A lelkierődnek sokszor híján vagy, pedig mélyen ott van benned a képesség arra, hogy mindenen át kitarts.

via