Itt az ideje egy kis tápláléknak: hoztunk egy kis gyümölcsöt. Na de melyiket választod? Gondold meg, mert elárulja, mit szeretnek benned mások a legjobban. 

Fotó: Brigitte.de

Alma

Ha az almát választod, akkor az emberek az energiádat irigylik. Te mindig ezerrel pörögsz, ezért imádnak a közeledben lenni. 

sárga körte

Néha talán azt gondolod, hogy túl sok vagy, de ez egyáltalán nem igaz. Az emberek nagyon is szeretik, hogy ennyire racionális és határozott vagy. 

Narancs

Társasági ember vagy, akivel mindig lehet egy jót beszélgetni. Maradj meg ilyennek, mert így mindig te leszel a társaság középpontja. 

Körte

Egy igazi energiabomba vagy, aki nagyon szívesen lép ki a komfortzónájából. Az emberek úgy érzik, hogy amíg te az életünkben vagy., addig nincs mitől félniük.

Meggy

Nagyon barátságos vagy, azonnal nyitsz a többi ember felé. Rendkívül nyugodt vagy, és hidd el, mindenki irigyli, hogy te beiktatod esténként a me time-odat.

Banán

Barátkozós vagy, számodra az emberi kapcsolatok jelentik a legtöbbet. Előszeretettel adsz tanácsokat, de mindig megtartod a határokat.

Dinnye

Rendkívül intelligens és kreatív vagy. Lehetetlen olyan feladatot adni neked, amit ne tudnál megoldani. Igazi megmentőként tartanak számon.

Citrom

Nagyon érdeklődő vagy, és mindig nyitott az újdonságokra. Éppen ezért rendkívül inspirálsz másokat a lelkesedéseddel, és a kreativitásoddal

via