Következzen egy fergeteges optikai illúzió, egy szuper halloweeni teszt, ami olyan nehéz, hogy a készítők szerint csak az emberek 0,5%-a képes kiszúrni a fekete macskát a képen 30 másodperc alatt! A kép ugyanis tele van különböző halloweeni szellemekkel, 👻 tökökkel, 🎃 rémisztő alakokkal, boszorkányos kalapokkal és gyertyákkal 🕯️ — viszont egy cuki pici fekete macskát is elrejtettek a képen, akit szinte lehetetlen megtalálni! Neked vajon sikerül?

Segítségre van szükséged?

Elég nehéz dolgod van, hiszen már önmagában a háttér is fekete színű, ám ha erősen koncentrálsz és pontról pontra haldsz végig az ábrákon, biztosan meg fogod találni a fekete macskát! Annyit még elárulhatunk, hogy a macska nem középen helyezkedik el, hanem a kép egyik szélső részében. 

Íme a megoldás! 

Ez egy hihetetlenül nehéz feladvány, ezért ne keseredj el, ha a segítség ellenére sem sikerült megtalánod a fekete macskát a képen. Egy nagyon-nagyon pici kis cicáról van szó, aki az egyik lila Boo felirat középső részében rejtőzik, egészen pontosan a jobb alsó sarok közelében. Mutatjuk is!🐈‍⬛

Via