Minden receptet elrontasz? Vagy éppen időd nincs, hogy süss valamit? Ez a japán sajttorta recept mindkét gondodat azonnal megoldja. A desszertkészítés soha nem volt még ennyire könnyű!

Hozzávalók

  • 3 tojás
  • 200 g mascarpone
  • 1 tábla fehércsoki

Hogyan készül a japán sajttorta?

Az elkészítés nem is lehetne egyszerűbb, 3 apró lépés, és máris készen van a japán sajttortánk:

  • Válasszuk szét a tojásokat, verjük fel a tojásfehérjét, majd adjuk hozzá a mascarponet, és keverjük egyneműre. 
  • Közben vízgőz felett olvasszuk fel a fehércsokit. 
  • Keverjük össze a tojásos keverékkel, és 150 fokon süssük 30 percig!

Ezután már tálalhatod is, ha úgy érzed, elbírna még egy kis ízesítést, akkor számtalan lehetőséged van. Ízesítheted csokiöntettel, kakaóporral, vagy éppen porcukorral, pudinggal is! Itt már csak a te képzeleted szabhat határt! Sőt, akár gyümölcsös verziókat is készíthatsz belőle!

via