Sokaknak már megvan a karácsonyfájuk, és többen arra esküsznek, hogy azt alaposan meg kell mosni. Lássuk, miért!

Mindenki karácsonyfát mos

A te feed-edet is ellepték már a karácsonyi tartalmak? Nos, a TikTok felhasználói is megőrülnek ezért az ünnepért, és egy nem mindennapi trükköt osztanak meg, amellyel szerintük sokkal könnyebb és szebb lehet az ünnep.

Az új kedvenc a karácsonyfa mosás, a virálissá vált trend mellett komoly előnyök szólnak. 2023 nagy újítása a karácsonyfa fürdetés, több influencer megmutatta, hogy mosogatószerrel, a kádban mossák meg a karácsonyfájukat, mielőtt a nappaliba helyezik azt.

@ms.sharon5 #stitch with @Rhema i would never lol. But good for you girl #christmas #christmastree ♬ original sound - Sharon💖📚

SZámos előnye van

Szerintük ez nagyon fontos azért, hogy semmilyen egészségügyi probléma ne érhessen, hiszen nem tudhatod, hogy pontosan milyen szennyeződések vannak a fán.

Ezen kívül pedig a látvánnyal is csodát tehetsz, ugyanis a por és a kosz lemosásával világosabbnak, élénkebbnek tűnhet a színe.

Mi több, a por mennyisége is csökken, így tutira kevesebb lesz tőle a köhögés.

Persze nem mindenki ért egyet az új divattal, van, aki szerint csak azért takarítják le a fát, hogy mások piszkosabbnak érezzék magukat, és dicsőséget vívjanak ki.

Mások elmondjak, hogy 10 éve ugyanaz a műfenyőjük van, de mivel dobozban tartják, soha nem koszos, és még egyszer sem tisztították meg.

via