Ez a személyiségteszt rendkívül érdekes, arról rántja le a leplet, hogy milyen karriert kellene csinálnod. Vizsgáld meg, hogy amikor összeráncolod a homlokodat, hány függőleges vonal jelenik meg rajta. Ha ez megvan, nézd meg, hogy mit jelent.

Egy vízszintes vonal

Nagyon határozott és kitartó vagy, egy igazi vezető típus. Messzire elér a hírneved, és hogy mennyire céltudatos vagy, és mennyire jó a munkamorálod. Tehetségesnek és okosnak tartanak a környezetedben, nagyon sokan felnéznek rád. Éppen ezért remek vezető vagy, a főnöki pozíció a nekedvaló. Az üzlet, a jog, a politika, és az oktatás területén is megtalálhatod a számításaidat.

Két függőleges vonal

Imádsz töprengeni, gondolkodni, és elmerülni a részletekben. Analitikus gondolkodásod segít abban, hogy mindig a lehető legmélyebben megvizsgáld a problémát. Nagyon szorgalmasnak és maximalistának tartanak a környezetedben. Nem félsz a kihívásoktól, és remek fantáziád is van e mellett. Folyamatosan arra törekszel, hogy jobb és jobb legyél. Emellett lelkileg is megtaláltad az arany középutat, hiszel magadban, de nagyon empatikus és odaadó is vagy. Benned lehet a művészi véna, ezért a színházi, zenei, művészeti pályákon is megtalálnád a számításaidat, de akár a tudományos, mérnöki, az építészeti, a pénzügyi szakmák is nekedvalóak lehetnek.

Három függőleges vonal

Három függőleges vonal van a homlokodon? Akkor a legbölcsebb emberek közé tartozol. Sok tapasztalatot szereztél már, és mindegyikből sikerült a lehető legjobb következtetést levonnod. Több oldalról is meg tudod vizsgálni a dolgokat, soha nem feketén vagy fehéren látod a dolgokat. Rendkívül okos, bölcs és megfontolt vagy. Inspirálod és motiválod az embereket, jó lennél akár vezetőnek is. Azok a munkák állnak hozzád a legjobban, amelyek segítik mások életét, és jó hogy hatás gyakorolnak a társadalomra. A pszichológus, a PR-szakértő, a szociális munkás, és a filozófus szakmák is illenek hozzád, de remek gyógyító, és vallási vezető is válhatna belőle.

via