A pszichológusok nem véletlenül alkalmaznak különböző személyiségteszteket: nagyon sok rejtett tulajdonságodról árulkodhat.

Az emberi kommunikáció bonyolult, a kapcsolatok pedig még ennél is nehezebben megfejthetők, főleg akkor, ha gyakran te magad sem vagy tisztában azzal, hogy mi motivál belül.

Töltsd ki ezt az izgalmas tesztet, hogy megtudd, mire vágysz igazán egy kapcsolatban!

Személyiségteszt és párkapcsolati kötődés

Az alább képen több dolgot is láthatsz. Neked csak annyi a dolgod, hogy megnézd a képet, és amit először felismersz rajta, az lesz a jel, ami árulkodik a személyes tulajdonságaidról. Fontos, hogy ne gondolkodj a válaszon: azt a jellemzést olvasd el, amelyik motívumot elsőként fedezted fel!

szemelyisegteszt-cosmopolitan.hu
Forrás: Oleg Shupliak / dailymail.com

Ha kíváncsi vagy, melyik képrészlet milyen jelentést hordoz, görgess lejjebb!

Farkas

Szenvedélyes vagy a kapcsolataidban, és mindig hallgatsz az ösztöneidre. Gyakran vannak romantikus képzelgéseid, és szeretsz mesélni arról, hogy te hogyan éled meg a szerelmet. Számodra a fizikai érintés a legfontosabb: sokkal többet számít nálad, mint a szép szavak.

Ház

Az otthon és a biztonság nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy jól érezd magad egy kapcsolatban. Semmi másra nem vágysz, mint hogy összebújjatok a pároddal – ilyenkor érzed magad teljes biztonságban. A szeretetedet általában ételekkel fejezed ki: imádsz sütni-főzni a szeretteidnek.

Hold

Álmodozó típus vagy, aki folyton a fellegekben jár. Nagy terveid és álmaid vannak, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel. Kreatív vagy, aki imádja a művészeteket, legyen szó filmről, könyvekről, színházról, képzőművészetről. A szeretet és a kötődés nálad művészetek által fejeződik ki: akár verseket írsz, akár rajszolsz, a párodat mindig leveszed a lábáról.

Fák

Ha ezeket vetted észre elsőként, igazán mély érzésű vagy, és valószínűleg már többször is át kellett élned komoly csalódásokat. Zárkózott típus vagy, nehezen fejezed ki az érzelmeidet, mert óvatos vagy, de az mutatja meg leginkább a komoly érzelmeidet, ha megnyílsz valakinek. Ezt csak azokkal teszed meg, akik igazán fontosak számodra.

Arcok

Ezt sokan elő pillantásra észre sem veszik, de ha te nem tartozol közéjük, az azt jelenti, hogy természetes módon vagy jó vezető, aki remek intuícióval rendelkezik. Neked a minőségi idő számít igazán egy párkapcsolatban: mindig szánsz időt a szeretteidre, emlékeztetve őket ezzel arra, hogy ők élveznek prioritást az életedben.

via