Helló, Cosmo-lány!

Szeretnénk azzal kezdeni, mennyire boldogok vagyunk, hogy ekkora lelkesedéssel és örömmel fogadtátok a magazin visszatérését. Köszönjük a rengeteg képet, üzenetet, posztot és storyt, amivel elárasztottátok az e-mail fiókunk és az Instagram-oldalunk! 😍

Épp ezért igyekeztünk – ha ez lehetséges, – még több meglepetéssel és izgalommal telepakolni a következő lapszámot. A jó hír pedig az, hogy  már nem kell sokáig várnod rá, ugyanis november 17-én érkezik az új Cosmo!

Ragyogj Herceg Erikával!

Úgy döntöttünk, hogy itt az ideje valóra váltani a legféltettebb, legtitkosabb, legrégibb álmodat! Ebben pedig ki lehetne nagyobb segítségedre, mint a kedvenc magazinod és új főszerkesztője, Herceg Erika? Az énekesnőt ugyanis kislányként rengeteg bántás érte, ő mégis titkon arról álmodott, hogy egyszer ünnepelt sztár lesz. Nos, mostanra nemzetközileg elismert előadó vált belőle, idén pedig az ország legnézettebb tehetségkutatójának mentoraként is bizonyított. Ha érdekel, mi a titka, olvasd el a cimplapinterjút, amit ráadásul Miller Dávid készített vele!

the fame issue

Nem számít, hogy népszerű TikToker, világhírű énekesnő vagy épp sikeres sportoló szeretnél lenni, egy rakás olyan tippet és hasznos infót gyűjtöttünk össze neked, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy kívül-belül megújulj (36. és 39. oldal), magabiztosabb és kitartóbb legyél, és végre tényleg valóra váltsd az álmaid (lapozz például a 78. oldalra).

A praktikus tanácsok mellett olyan kényes témákról is őszintén szeretnénk veled beszélni, mint hogy hogyan szúrd ki, ha valaki csak érdekből barátkozik veled (94. oldal), mennyire könnyű és veszélyes valamilyen szer függőjévé válni (132. oldal), hogy egy sztárral randizni a valóságban pokoli is lehet (60. oldal), vagy hogy miért érezheted már azt huszonévesen, hogy totálisan kiégtél (88. oldal).

Akiknek már sikerült!

Ha már sztárság a téma, a szokásosnál is több celebbel találkozhatsz a magazinban. Megnéztük például, hogy honnan indultak a legnagyobb hírességek, hogy példát vehess róluk. Ahogyan azt is összegyűjtöttük, milyen brutális edzésekkel tartják kedvenceid formában magukat. Ha pedig egy igazán inspiráló sztorira vágysz, olvasd el Winnie Harlow történetét a 12-13. oldalon, aki nem hagyta, hogy a vitiligo hátráltassa bármiben is, sőt inkább előnyére fordította betegségét!

Persze nem csak külföldi hírességekkel készültünk neked! Kíváncsi vagy, hogyan buliznak a kedvenc magyar sztárpasijaid? Képzeld, elkísértük Fluor Tomit, Lil Frakkot és Hundred Sinst a pesti éjszakába, partizás közben pedig elárulták, hogyan ismerkedik egy híres ember, és számukra mi a red flag egy lánynál (50. oldal). Herceg Erika kedvenc lánycsapata, a Synergy tagjai pedig bemutatják neked, hogy milyen ruhákban csavarhatod el idén a srácok fejét az év végi bulikban (96. oldal).

Szóval november 17-én irány az újságárus, ezen a linken megtalálod, hol szerezhető be a magazin, sőt online is megrendelheted!