Ez a pillangós személyiségteszt hihetetlenül egyszerű. Csak nézd meg, melyik pillangót választasz, aztán olvasd el, hogy milyen tulajdonságaidat próbálsz meg elrejteni mások elől. 

Fotó: Brigitte.de

Első pillangó

Szinte senki nem hiszi el, hogy őszintén ennyire vidám vagy. Pedig rengeteg örömet találsz az élet apró dolgaiban, és mindent megteszel, hogy megoszd ezeket másokkal.

Második pillangó

Mindig arra törekszel, hogy helyesen cselekedj, mert a tiszta lelkiismeret az, amire a legjobban vágysz. Próbálsz sokszor lazábbnak tűnni, de a becsületed az, ami mindennél fontosabb. 

Harmadik pillangó

A kudarc a legnagyobb félelmed, nagyon ambiciózus vagy, és mindent megteszel, hogy elérd a céljaidat, ám legbelül rettegsz attól, hogy belebuksz az álmaidba. 

Negyedik pillangó

Arra törekszel, hogy minél több tapasztalatot szerezz, mert hiszel abban, hogy ez az élet igazi értelme. Mégis próbálsz a biztosra menni, mert rettegsz az ismeretlentől. 

Ötödik pillangó

Az emberek őszinte és építő jellegű tanácsért vagy kritikáért fordulnak hozzád, mert tudod, hogyan láss egy helyzetet objektíven. Ám a saját dolgaidat te sem tudod kívülről látni. 

Hatodik pillangó

Szereted a harmóniát, és nyugodt, földhözragadt személyiség vagy. Néha szeretnél is kicsit vadabb, bátrabb menni, de egyelőre nincs hozzá bátorságod.

via