A Starbucks minden évszakban különleges ízű kávékkal kedveskedik a kávérajongóknak. Az őszi Pumpkin Spice és a különféle téli ízek mellett, most egy egészen egyedülálló italt dobtak piacra. 

Különleges italt készített a Starbucks 

Az új ital neve a Clotted Cream Fudge Cold Brew, ami hidegen főzött kávét, tejszínes teát és vajkaramellát tartalmaz. Az íze ennek megfelelően édes, és kifejezetten egy  krémes kávéról van szó. Az elkészítéshez a dolgozók 20 órán át áztatott kávét használnak, ezt főzik meg, majd a hideg kávét különféle szirupokkal, például vaníliával keverik össze. Ezután jöhet a tejszín, és a vajkaramella. 

Az összetétel nem véletlenül ennyire különleges, mivel így egy brit italt szerettek volna. Éppen ezért szem előtt tartották a vendégek ízlését, és úgy alkották meg a kávét. 

A Clotted Cream Fudge Cold Brew egy kicsit különleges – a lényegében brit ízeket szem előtt tartva fejlesztették ki, és tisztelgés azoknak az embereknek, akikkel büszkén kapcsolódtunk az évek során – és alig várjuk, hogy kipróbálhasd. Várom a következő 25 évet együtt

– mondta Alex Rayner, a Starbucks UK vezérigazgatója. 

Sajnos a legújabb Starbucks ital csak az Egyesült Királyságban lesz elérhető. A Starbucks ezzel szeretné megünnepelni az elmúlt 25 évet, mivel pontosan ennyi éve nyílt meg a legelső kávézó az országban. Ettől függetlenül, ha a jövőben Londonba, vagy valamelyik másik városba utaznál, mindenképp kóstold meg az újdonságot


Via