Ez a személyiségteszt villámgyorsan elárulja, milyen ember vagy valójában. Te melyik kulcsot választod? 

Fotó: Brigitte

Első kulcs

Rengetegen szimpatizálnak veled, sok barátod van. Nem meglepő, hiszen rendkívül lojális és empatikus vagy, mindig ott vagy és támaszt nyújtasz a másiknak. Őrzöd a hagyományokat, hiszel abban, hogy a dolgok akkor mennek jól, amikor a tradicionális úton alakulnak. 

Második kulcs

Nagyon nagy az öntudatod, általában nehéz megváltoztatni a nézeteidet. Határozottan hiszel az elképzeléseidben, azokért tűzön-vizen átmész, az sem érdekel, ha rossz a vége. Mint egy főnixmadár, bármilyen mélységből képes vagy újra magasba törni. 

Harmadik kulcs

Sok nehézség ért az életedben, de egyiket sem hagyod feldolgozatlanul. Neked az a fontos, hogy lelkileg jól legyél, ebbe pedig beleteszed a munkát is. Leginkább a kreatív tevékenységeket élvezed, ha egy kis nyugalomra van szükséged, tuti, hogy valami ilyesmibe fogsz. 

Negyedik kulcs

Hihetetlen erő lakozik benned, mindig tele vagy energiával. Rád nem hat a rossz idő vagy mások rossz kedve, csak egy dolog a fontos: a pozitív életszemlélet. Téged az minden nehézségen átsegít, így tudod, hogy igenis van értelme. Mások is irigyek rád amiatt, hogy ennyire pozitívnak látsz mindent. 

via