Neked melyik kutya rabolta el a szívedet? Megmutatja, mennyire állsz hadilábon a felelősségvállalással

A kutya

Ha az A kutyát választod, akkor mély felelősségtudatról, és vezetői kompetenciákról teszel tanúbizonyságot. Megbízható vagy, ügyesen oldod meg a problémákat, és gyakran te vagy az első, akinek szólni kell, ha valamit meg kell oldani. Becsületességed és kitartásod különösen megbízhatóvá tesz téged.

B kutya

Ha a B kutyát választod, akkor mindig gondoskodó és szeretetteljes vagy. Számodra a felelősség nemcsak azt jelenti, hogy elintézed a dolgokat, hanem azt is, hogy támogatsz másokat. Nemcsak gyakorlatilag, de érzelmileg is. A segítőkészség számodra természetes, te soha senkit nem hagysz magára.

C kutya

Ha a C kutyát választod, szórakozott és humoros vagy, ami a felelősségtudatodban is megmutatkozik. Számodra a felelősségvállalás több mint feladat - ez egy lehetőség a fejlődésre és a tanulásra. Minden kihívást elfogadsz, mert végül csak erősebbé tesz téged. A pozitív hozzáállásodnak köszönhetően gyakran, még a mindennapi feladatok is igazi élménnyé válnak számodra. Ám az biztos, hogy néha át is siklasz dolgok felett, de mindig a legjobbra törekszel. 

via