Új sztorik, menő profilkép és sok-sok lájk 

Arra érdemes nagyon figyelned, hogy mindig legyen kéznél a telód, mert az izgalmas városban egymást érik az Insta- pozitív részletek és történetek. Ha szereted megörökíteni a pillanatokat, akkor igazán tudod értékelni a kompakt és minőségi megoldásokat. A Redmi Note 12 Pro 5G csúcskategóriás modellje pedig szinte felér egy okostelefonba zárt profi stábbal. Az 50MP fő kamera, 32MP szelfikamera és 8MP ultranagy látószögű kamerából álló tripla kamerarendszer verhetetlen alapot biztosít, hogy jó képeket készíts akkor is, ha a fotózás nem a legnagyobb erősséged.

Valenciai városrészlet Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G okostelefonnal fotózva

A készülék, ami BFF-ként viselkedik veled

Ha a klasszikus mediterrán vibe-okat akarod elkapni, legszívesebben az egész partot lefotóznád egyszerre, elvesznél kicsit az apró részletekben, vagy épp az új profilképedet akarod elkészíteni, legyen veled a legjobb barátnőd, azaz a Redmi Note 12 Pro 5G!

Az optikai képstabilizátor és az MI algoritmusok pedig még tökéletesebbé teszik a képminőséget. A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően nem kell sokat bajlódnod a töltéssel sem, a 67W-os gyorstöltővel 15 perc alatt 1 napos üzemidőt garantál a  Redmi Note 12 Pro 5G  készüléked, ami így napkeltétől napnyugtáig veled lehet, hogy kimaxold a nyaralást, a városnézést, a bulizást és a romantikus randikat.  

További képekért kattints a galériára!

article-gallery-img

A képek  Redmi Note 12 Pro 5G  okostelefonnal készültek.