Nézd meg jól a képet, és nézz mélyen magadba: melyiket láttad meg először? A kutya vagy a hegy tűnt fel azonnal? Beszédes a válaszod, mert ez a személyiségteszt megmondja, mennyire vagy stabil érzelmileg.

Fotó: Brigitte.de

A hegyek

Ha először a hegyeket láttad meg, akkor nagyon empatikus és nyugodt ember vagy. Éppen ezért megbocsátasz az embereknek, és nem fújod fel a dolgokat. Nem szeretsz konfrontálódni, de ez azt is jelenti, hogy magadban fortyogsz. A probléma nálad is jelen van, csak nem osztod meg azzal, aki a felelőse ennek. Éppen ezért úgy tűnhet, hogy érzelmileg stabil vagy, de biztosan így van ez? Az, hogy nem mondod ki hangosan, nem azt jelenti, hogy nem fáj. 

A kutya

Ha a kutya tűnt fel először, akkor nagyon hangosan intézed a konfliktusaidat. Éppen ezért ne lepődj meg, ha a környezeted érzelmileg instabilnak tart. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez igaz, hiszen sokszor akik kimondják a bajukat, felszabadulnak. De azért vigyázz, mert a hangerő sokszor azt sugallja, hogy baj van. Emiatt sokkal több a konfliktusod is, úgyhogy jóval stresszesebb, megpróbáltatásokkal telibb életed van, mint azoknak, akik a másik csoportba tartoznak. 

via