Van, hogy nem adod önmagadat, nehogy rosszul ítéljenek meg? Esetleg tudatosan elhallgatsz egy-egy dolgot magadról? Ezzel a teszttel kiderül, mit próbálsz rejtegetni. Te mit látsz meg először a képen? Elárulja, milyen ember vagy. 

Fotó: Brigitte

A falat festő férfi

Ha a férfit láttad meg először, az azt jelenti, hogy a kihívások téged aztán egyáltalán nem ijesztenek meg. Sőt, nagyon is motiválnak, egy olyan oldaladat hozzák ki belőled, amit szívesen mutatsz meg mindenkinek. Ám nem így van ez, ha segítséget kell kérned. Azt egyáltalán nem szereted, és egyáltalán nem tartod kellemesnek. Nagyon zavarban vagy, ha nem tudsz valamit egyedül megoldani - ezeket a dolgokat inkább elengeded. Ne tedd, nem szégyen, ha valamihez más is kell!

A lámpát formáló festék

Nagyon fontos számodra a napi rutin, a tervezés és a szervezés. Szereted, ha minden le van fixálva, és nem érnek meglepetések. Nagyon szigorú vagy magaddal, keveset szórakozol, csak nagyon ritkán ereszted ki a gőzt. Pedig hidd el, egyáltalán nem leszel attól gyengébb vagy megbízhatatlanabb, ha néha elengeded magadat egy picit. Ne szégyelld a laza énedet mások előtt sem. 

via