Te hogyan kened meg a kenyeredet vajjal? Hidd el, sok mindent elárul rólad. 

Egyenletes

Akik egyenletesen, normál vastagságban kenik meg a kenyeret vajjal, azok pont ilyen kiszámítható életet élnek. Minden rendben van náluk, általában mindenben megtalálják az arany középutat. Van persze egy-egy rossz döntésük, de egyébként elégedettek a mindennapjaikkal. 

Teljes befedettség

Az a céljuk, hogy mindenből kihozzák a maximumot, és minden feladatot becsületesen elvégezzenek. Ha pedig ez sikerül, a pihit is maxon tolják a teljes regeneráció érdekében. Követik a szabályokat, de néha 1-1 kiskapu is beleférhet. 

Csomók

Az emberek 6%-a keni így a kenyerét, és nagyon igaz rájuk, hogy a saját világukban élnek, és a maguk módján csinálják a dolgokat. Késve jelennek meg a találkozókon, mert úgy gondolják, hogy másoknak több szabadidejük van, mint nekik. Szétszórtak, és általában valami formabontó dolgon törik az agyukat. 

Minden oldal

Vannak, akik a kenyér mindkét oldalát megvajazzák! Ők kreatívak,  extrovertáltak, és nem bánják, ha a figyelem középpontjában állnak. Ruhatáruk és megjelenésük extravagáns, és szeretik élvezni az életet. Bíznak saját ösztöneikben amikor döntést hoznak, és nem követik mások tanácsait. 

Tépkedők

Általában kis darabokat tépsz a kenyérből, és azt vajazod meg? Akkor nem szereted a meglepetéseket, és nagyon magas elvárásokat támasztottál magaddal szembe. Tudod, mire vagy érdemes, és nem elégedsz meg kevesebbel. Szórakoztató vagy, ezért sok a barátod is.