Válassz egy virágot, aztán nézd meg, hogy ez mit jelent. A döntésed sokat elárul arról, hogy milyen a személyiséged, és mit kedvelnek benned mások.

Lássuk, milyen virágokból lehet választani: margaréta, liliom, szegfű, orchidea, ibolya, hortenzia, rózsa.


Margaréta

Nagyon optimista vagy, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne benned kontroll, és ne látnád meg mindennek ugyanúgy a negatívumait is, akárcsak a pozitívumait. De alapvetően próbálsz mindenhez pozitívan hozzáállni, és arra az eshetőségre gondolni, hogyan jöhetsz ki a legjobban a helyzetekből.

Liliom

Te vagy az, aki még hajnali kettőkor is oda megy a barátjához, hogy segítsen neki. Rád mindig lehet számítani, soha nem lehet megkérdőjelezni, hogy mennyire vagy jó barát. Ám nemcsak a barátaidnak és a családtagjaidnak segítesz, hanem akár a munkatársaidnak, vagy idegeneknek is a segítségére sietsz, ha a helyzet úgy kívánja.

Szegfű

Jobban szeretsz magadban lenni, mint társaságban. Téged nem lehet azzal megvádolni, hogy szerelmes lennél a hangodba, tényleg csak akkor szólalsz meg, amikor az indokolt, és úgy érzed, hogy annak helye van. Azért ne bújj el mindig ennyire, hidd el, hogy értékes vagy, és másokat is érdekelsz.

Orchidea

Nagyon spontán vagy, és közvetlen. Mindig mindenkihez van egy jó szavad, és imádod az új kalandokat. Hatalmas igent mondasz az élet mindenki hívására, ezért imádnak az emberek a környezetedben lenni. Veled minden egy hatalmas buli!

Ibolya

Makacs vagy, és nem hallgatsz másokra. Pedig néha érdemes lenne megvizsgálnod, hogy mások mit, miért mondanak. Ne legyél ennyire önfejű, mert ugyan szuper, hogy önálló vagy, de nem minden esetben a legjobb kizárni minden külső hangot.

Hortenzia

Vidám vagy és pozitív, semmit nem veszel túl komolyan. Mindig tudod, hogy mik azok a dolgok, amelyeknek egyáltalán nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Ez a könnyedség, és ez a gyors problémamegoldó skill mindenkit levesz a lábáról.

Rózsa

Egy igazi felfedező vagy, egy kalandor. Attól függetlenül, hogy a virágokból a hagyományosat szereted, imádod az életet nagykanállal falni, és új dolgokat felfedezni, új helyekre menni, új embereket megismerni. Alig várod, mit tartogat még számodra az élet, mert biztos vagy benne, hogy a maximumot hozod majd ki belőle.

via