Már megvan, milyen csillogó szettben és pompás sminkben érkezel a  szilveszteri bulira, de a hajad kapcsán még nem jutottál dűlőre? Nyugi, máris segítünk, mutatunk gyorsan 5 szilveszteri frizurát, melyek hihetetlenül mesések, ráadásul 5 perc alatt elkészülnek. 

A '70-es évek ihlette függöny frufru

Idén elképesztő népszerűségnek örvendett a függöny frufru, s valószínűleg ez a trend jövőre is velünk marad még. Éppen ezért, ha te eddig még nem próbáltad ki, akkor éppen itt az ideje. A szilveszteri buliban simán hódíthatsz ezzel a frizuval, ami pedig a legjobb az egészben, hogy akár vágás nélkül is megcsinálhatod, mindezt pár perc alatt. A TikTok menő fodrásza, Maria Aiello videóban mutatta meg, hogyan csinálhatod meg magadnak otthon, néhány perc alatt a vágás nélküli függöny frufrut. Íme: 

Laza hullámok 

A szilveszteri bulikat sokan alaposan túlgondolják, pedig a tökéletes megjelenés kivitelezéséhez nem biztos, hogy hosszú órákra van szükség. Sőt, egy díszes szilveszteri ruci mellé, lehet, hogy még jobban is mutat, ha a hajad lazán hagyod. Néhány cuki hullám feldobja az összhatást, de ennél nagyobb energiát nem feltétlenül kell belefektetned. A laza hullámokhoz pedig csak egy hajsütővasra, 5 percre és egy hajlakkra lesz szükséged. 


Csak egyenesen 

Csak úgy, mint a laza hullámok az egyenes haj sem megy ki a divatból, grátisz nagyon elegáns megjelenést is kölcsönöz a viselőjének. Ez konkrétan az egyszerű, de nagyszerű kategória, ami pedig a legjobb az egészben, hogy hajvasalóval 5 perc alatt kész is. Jó, ha extra hosszú a hajad, akkor lehet 10 perc is, de mindenhogyan megéri. 


Arckeretező mikrofonat 

Ez konkrétan a jolly joker. Ha semmi ötleted nincs, akkor készíts két fonatot, ami keretezi az arcod. Egyszerűen csak válaszd szét a hajad középen, vegyél jobb és bal oldalt is egy közepes vastagságú tincset és font be. Hajlakkal fixálhatod a tartósság érdekében. Nézd csak, ugye mennyire menő? 

Fejpánt+lófarok

Ezt nem is kell túlmagyarázni: készítsd magadnak egy menő lófarkat, majd egy luxi szövetfejpánttal dobd fel az egészet. 

 (via)