Minden bizonnyal a szépségipar egyik legnagyobb bejelentésének számít, hogy a L'Oréal Paris, a világ első számú szépségápolási márkája, örömmel üdvözli Kendall Jennert a szépségnagykövetei csapatába.  

Kendall egy befolyásos, sikeres és tehetséges fiatal nő, aki folyamatosan lenyűgözi a körülötte lévőket. A divatipar állandó szereplőjeként, vállalkozóként és médiasztárként, Kendall Jenner a generációja példaképévé vált.  

Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy új, erős, befolyásos nőkből álló szövetség tagja lehetek, és kimondhatom azokat az ikonikus szavakat: mert megérdemlem
– Kendall Jenner.  „A L'Oréal Paris családjához való csatlakozás és a lehetőség, hogy megtestesíthetem mindazt, amit a márka képvisel, egy valóra vált álom.

Kendall Jenner a L'Oreal új márkanagykövete

Az ikonikus Kendall Jenner valóra váltotta azt, ami sokak a legmerészebb álmait is felülmúlja, és igazi globális sikertörténetté vált. Az évek során a szupermodell arra használta befolyásos pozícióját és platformját, hogy nyíltan beszéljen a mentális egészséggel és szorongással kapcsolatos küzdelmeiről. Őszintesége hozzájárult ahhoz, hogy az őt csodáló fiatal nők és lányok milliói között párbeszéd kezdődjön.  Mert pusztán a tudat, hogy Kendall Jenner is bizonytalansággal küzd, segít a nőknek és lányoknak abban, hogy nyíltan beszéljenek saját problémáikról, és támogató hálózatokat hozzanak létre az önbecsülés kialakításának útján. 

Számomra a L'Oréal Paris nagykövetének lenni azt jelenti, hogy olyan csodálatos nőkkel együtt képviselhetem a márkát, akik már évek óta a L’Oréal Paris csapatával dolgoznak, és a nők közötti szolidaritást támogatják; egy nők közötti szövetséget alkotnak, amely minden nőt összeköt, kortól és életmódtól függetlenül, és amelynek tagjai érzelmi támogatást nyújtanak egymásnak, és a változatos és sokszínű szépséget hirdetik.  

-  teszi hozzá a szupermodell.