Ez a fiatal lány csak az álomhajat szerette volna elkészítettni magának egy fodrász szalonban, de a végeredmény a teljes kudarccal volt egyenlő. 

Balayage-t szeretett volna

A beauty-rajongó, Cathy egy TikTok videóban mesélte el a történetét, a felvételen elmondja, egy csodás balayage hajat szeretett volna, de arra egyáltalán nem számított, ami végül történt vele. 

Elmentem a fodrászhoz, balayage hajat szerettem volna, és azt hittem nagyszerű lesz 

– mondja a videón a lány, aki hat és fél órát ült a fodrásznál, éppen ezért joggal hitte, hogy valami csodás van éppen készülőben. Azonban, amikor meglátta a végeredményt valósággal sokkot kapott, ugyanis egyáltalán nem azt kapta, amit kért. 

@caatvee I just want pretty balayage brunette hair. #hairfail #fml ♬ original sound - Cathy

Döbbentes végeredmény

A fejem hátsó része valami szörnyű, te is látod nem igaz? Egyáltalán nem néz ki természetesnek, egyszerűen szörnyű. 

– magyarázta Cathy, aki annyira kiborult, hogy el is sírta magát. 

Összeomlottam, egyszerűen totál szívás volt. Én csak egy csinos, barna balayage hajat szerettem volna. 

– mesélte a lány, akinek a videóját már közel 2 millióan nézték meg. A hozzászólók között többen írták, hogy ezért fizetnie sem szabadott volna, másik pedig azt mondták kérje vissza a pénzét. Erre Cathy reagált is, megoszottta, hogy kért visszatérítést (egyébként közel 80 ezer forintot fizett) a szalontól, de ekkor letiltották őt. 

@caatvee Replying to @jennaamichellee #greenscreen ♬ original sound - Cathy

Fodrászok véleménye

A felvételhez fodrászok is hozzászóltak, az egyik szakember egyértelműen azt mondta, látszik, hogy, aki Cathy haját csinálta teljesen képzetlen. 

Fodrász vagyok, és elmondhatom, hogy egyszerűen sokan nem tudják, mi az a balayage, nem tudják, hogyan kell csinálni. Nagyon sajnálom, ami veled történt.

A kommentelők között persze akadtak olyanok is, akik próbálták a lányt nyugtatni, azzal, hogy ez a baki szerencsére könnyen rendbehozható, már, ha Cathy szakértő kezek közé kerül. 

(via)