Az @iconichhairdressing felhasználónevű fodrász TikTok videóban szedte össze a legidegesítőbb vendég tulajdonságokat. Egészen döbbenetes a lista! 😮

A hajukat igazgatók 

A fodrász bevallja egyenesen sikítófrászt kapnak azoktól a vendégektől, akik állandóan igazgatják, meg babrálják a hajukat, miközben a szakember dolgozna rajta. A videó készítője szerint ez az egyik legidegesítőbb dolog, amit elkövethetnek a vendégek...Persze a lista folytatódik, jönnek még bizarr dolgok, nyugi! 

Hajmosás közben

A nő a platforma feltöltött klipben elárulja, kikészülnek attól, amikor egyes vendégek a személyezetet bámulják, miközben mossák a hajukát. Attól meg egyenesen a hajukat tépik – stílusosan –, amikor valaki azt feltételezi, hogy megfulladnak a hajmosóban lévő víztől (igen, vannak ilyenek 😀). 

A telefonozók 

A fodrász a felvételen azt is kifejtette, mennyire nem szeretik azokat az embereket, akik a székben ülve vagy éppen hajmosás közben telefonoznak. 

A vándorlók 

A szakember azt is megosztotta az ún. vándorlók is kikészítik őket. Igen, ők azok, akik felállnak a székből, mennek egy kört, majd visszaülnek. Pfú, ebbe egyébként belegondolni is botrány, mi már attól idegesek lettünk, hogy ezt leírtuk. 😅

A drámakirálynők 

Végezetül ott vannak a drámaikirálynők, akik mindig mindent jobban tudnak. Mondjuk kérdés, hogy az ilyen eleve minek megy fodrászhoz. Na, de ők azok, akik akár arra is képesek, hogy kikapják a fodrász kezéből a fésűt azzal a felütéssel, hogy:  „add ide, majd megcsinálom magamnak”.

Mutatjuk a felvételt:

(via)