Sokan nem kedvelik a copfot, amivel kevesebb vagy vékony szálú haj esetén eléggé lehangoló lehet a végeredmény. Szerencsére nem kell lemondanod a népszerű frizuráról, ha kipróbálod ezeket a tippeket, igazán dús lehet! 

Így készíts dús copfot

A copfnál számít, hogy hova fogod fel a hajad, ha a tarkódra kerül, akkor nagy valószínűséggel nem lesz annyira dús. Az alacsony összefogott frizurát nehéz dúsítani, éppen ezért, ha ezt szeretnéd, akkor jobb, ha magasabbra kerül a copfod. Ebben az esetben sokkal könnyebben tudsz bevetni különféle trükköket. 

Tupírozz! 

Elcsépeltnek hangzik, de a tupírozás tényleg sokat segíthet. Mielőtt összefognád a hajad, válaszd szét különféle szekciókra, és tupírozd fel kicsit a fejtetőn lévő részeket, nem kell túlzásba esned. Ha elkészültél, akkor finoman fésüld ki, ezután készítsd el a copfot, lehetőleg kerüljön magasra. 

Duplázd meg! 

Jó trükk, ha a magasra fogott copfból egyből kettőt készítesz. Elsőként a haj alsó részét fogod össze egy magas copfba, majd a felső részt. Ezután tűzd egymásba a kettőt, a végeredmény egy sokkal dúsabb copf lesz. 

Maradjon kiengedve! 

Ha szeretnéd, hogy dúsabbnak tűnjön a hajad, akkor készíts olyan copfot, amihez csak a hajad felét kell összefogni. A felső részekből legyen copf, az alsó pedig maradjon kiengedve. A volument tovább növelheted, ha begöndöríted, vagy tupírozod a részeket. 


Via