A fonott frizurák idén hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendenek, ezért nem meglepő, hogy az idei nyár legmenőbb hajviselete is egy ilyen frizura lett! A hírességek imádják, csakúgy, mint az influencerek és a divatguruk, ezért a sztárfodrászok ontják magukból a jobbnál jobb változatokat! Következzen most a kánikula legszuperebb és legpraktikusabb frizurája, ami nem más, mint a fonott copf

A fonott copfokat mindenki szívesen viseli 

Rendkívül egyszerű elkészíteni, különösebben friss haj sem szükséges hozzá és napokon át szép, tartós marad egy ilyen frizura, ha a nagy nyári melegben rászánod az időd és megcsinálod magadnak. Az elkészítése nem nagy ördöngősség: a cikk alján videóban szemléltetjük is, hogyan tudod pár perc alatt megcsinálni, előtte azonban elmeséljük, miért is olyan menő ez a frizura!

fonott copfok mindenkinek jól állnak: tartást és egységet kölcsönöznek a hajnak, ezért menő fesztivál frizurának éppúgy beválik, mint egy elegáns, alkalmi rendezvényen. Nem szükséges hozzá különösebb hajfonási tudás, hiszen mindenki el tudja sajátítani pár perc alatt, a nagy melegben pedig nem is létezik ennél praktikusabb frizura.

Hogy miért? Egyrészt nem kell állandóan fel-le gumiznod a hajadat, mert fixen van rögzítve, másrészt a hosszú loboncod nem tapad a tarkódra és a vállaidra, ami már önmagában is rendkívül idegesítő szokott lenni. Ezzel a frizurával hatékonyan vészelheted át a legmelegebb órákat is, raádásul most szuper trendik is, szóval érdemes kipróbálnod idén nyáron! 

Mutatjuk is, hogyan lehet fonott copfod lépésről lépésre! 

Az extra tartás érdekében fújj egy kis hajhabot a már kifésült hajadara. Nyugi, ez a lépés abszolút opcionális: csak a tartást erősíti meg. Utána fésüld szépen hátra a hajadat, majd kösd fel a megszokott módszerrel lófarokba. Ezután válaszd szét két copfba és kezdődhet is a mulatság! A lenti módszer segítségével kb. 2 perc alatt befonhatod a hajad, szinte tükör sem kell hozzá, annyira egyszerű az egész. Remekül fog állni!

Via