A nyári fesztiválok közeledtével egyre több menő frizurával találkozhatunk: a hullámos beach wave hajak például gyönyörűek, de kevésbé praktikusak, a McDonald's frufru pedig rettentően tudja melegíteni a homlokodat. A fesztiválos hajviseletek között tökéletes választás lehetnek még a rövid wixie frizurák és a mesés hajfonatok is, nemrég azonban még egy ezeknél is menőbb frizura ötlet kezdett el terjedni a neten!  

A pillangó csatos frizura most a legmenőbb fesztiválos hajtrend

Nem másról van szó, mint a pillangó hajcsatos frizurákról, amik egyszerre szexik, vidámak, bohókásak, valamint védelmet nyújtanak az őrjítő kánikulában a nehéz és már túl meleggé vált hajtincsek ellen. Tökéletes fesztivál frizura ez, hiszen rendkívül látványos, mégsem kell megalkudnod a csinos megjelenés érdekében, hiszen ezek a kis hajcsatok felkötött hajon, a melegben is jó szolgálatot nyújtanak.

Használatot őket lófarkok, hajfonások díszítésére, de a hullámos hajak kiegészítőiként is remekül mutatnak, ahogyan kontyokat és mindenféle más frizurát is egy csapásra feldobnak. Minél színesebbek, annál jobbak, hiszen miért választanál belőlük csak egy színt, ha többet is lehet? Az influencerek is imádják ezt a stílust, nem csoda, hogy a fesztiválok kezdete előtt egyre több csaj kéri ezt a frizurát a fodrászától.

Ha a pillangók nem jönnek be, viszont szívesen kipróbálnád ezt fesztiválos hajtrendet, akkor váltsd le a lepkéket és keress virág formájú hajcsatokat az üzletekben! Rengeteg különböző méretű és színű variáció található meg ezekből is a boltokban és ugyanolyan jól fognak mutatni a hajadban, mint a pillangók!

A strasszköves pillangók is remekül mutatnak a hajban

Még ennél is merészebb frizurára vágysz? A hajcsatok helyett érdemes lehet kipróbálnod a strasszkővel díszített matricák varázsát is a hajadon, mert elképesztően egyedi frizurákat lehet belőlük varázsolni! Ezt a stílust könnyen meg tudod valósítani akkor, ha nem frissen mosott a hajad, ugyanis a pár napos hajra jobban tapadnak a matricák, de fixálhatod őket hajspray-vel is, így tutira nem fognak leesni azok a tincseidről!

Ennek a frizurának az elkészítésénél csupán arra kell ügyelned, hogy lehetőleg egyenes felületre tapaszd őket, tehát a kibontott hajadon nem fognak sokáig ragyogni, az fix! Köss a hajadból egy szoros tincset vagy készíts kontyot, a lényeg, hogy egy irányba fésüld a hajadat, majd a kész frizurára tapaszd rá a matricákat.

Via