Nem is kérdés: az idei nyár legtutibb frizurái a hajfonások lesznek, amik a nagy kánikulában ugyanolyan trendik lesznek, mint a zenei fesztiválokon! Most összegyűjtöttünk néhány olyan egyszerű, de nagyszerű  hajfonatot, ami nemcsak hihetetlenül praktikus, de nagyon szexi is – főleg, ha legjobb barátnőddel együtt próbálod ki! Készítsétek el egymásnak a következő fonásos frizura ötleteket és szavazzatok a cikk végén, melyik jött be nektek a legjobban! ❤️

EGYSZERŰ CSAVART FONÁS

Semmi nem kell hozzá, csak egy jó fésű, hajfixáló spray és két hajgumi: 5 perc alatt megvan, ráadásul a tarkódra sem fog tapadni a gyönyörű, hosszú hajad! Csupán annyit kell tenned, hogy szorosan hátrafésülöd, majd lófarokba kötöd a barátnőd a haját, amit kétfelé válaszva szorosan egymásba csavart. Közben fixáld a fonatot tartós spray-vel, a végén pedig gumizd össze a jó szorosan a tincset! Elképesztően szexi és elegáns lesz a végeredmény!

MINI FONATOK

Kicsit időigényes, de egy csajos esti proginak is tökéletes a mini fonatok elkészítése, aminek az a kulcsa, hogy egymás hajmosás után, kicsit még nyirkos (de nem vizes!) hajjal készülnek. Sok-sok apró hajgumi kell hozzá, hogy a szokásos 3-as fonásból több tíz (na jó, 20-30 db) fonás elkészüljön, de olyan menő lesz a hajad, mint Zendaya-é! Egy-két napot simán kibír így a hajad, utána pedig, mikor kibontod, hihetetlenül hullámos és szexi lesz! 🔥

BABY FONATOK

Ha nem akarsz olyan nagy energiát belefeccölni a hajfonatok elkészítésébe, akkor a topmodell Hailey Bieber által is nagyon kedvelt baby fonatokat ajánljuk. Nincs más dolgod, mint az arcod körüli két tincset fogni és a 3-as fonással befonni. Nem baj, ha rendezetlen, kicsit kócos lesz az összhatás, annál jobb! Miután kibontod, szép, hullámos tincsek fogják keretezni a pofidat! 

MINIMÁL FONATOK

A baby fonatok helyett tökéletes opció lehet a hajben lévő random tincsek fonata is, ami egy egészen minimál hatást eredményez. Segítségével színes szalagokat, fonalakat is betűzhetsz a hajadba (ha neonos, világítós szalagot veszel a méteráru boltban, a fesztiválokon csak úgy villogni fogsz), de az is menő, ha egy kis csillámos hajzselével bekened azt a néhány tincset, amit befontál a hajadba. Egyszerű, hamar megvan, mégis látványos nyári frizura.

DUPLA CSAVART FONÁS

Emlékszel még az első, lófarkos csavart fonásra? Ez a dupla verzió, ami játékosabb, csajosabb és kicsit bohókásabb is! Lehet vele szexiskedni, menőzni vele a strandon és táncolás közben dobálni a fesztiválokon, szóval ez a tökéletes fesztiválos hajfonat. A legjobb benne, hogy itt sem kell különösebben bonyolult fonásokat betanulnod, csak szorosan egymásba kell csavarni két tincset! Nem csoda, hogy Vanessa Hudgens is szereti, hihetetlenül menő ez a frizura!

Szavazás

Via