A 29 éves Lily Lindsay szeretett volna héjakat tetetni a fogára, ám a mosolyért nagy árat fizetett: elefántbőre lett. 

Csak szép mosolyra vágyott

Az angol nőt a beavatkozás után hetekig kínozták a fájdalmak és az allergiás reakciók. Miután 1200 dollárt fizetett a tökéletes mosolyért, a bőre állapota azonnal romlásnak indult. 

A héjaim rendkívül száraz és hámló bőrt eredményeztek, akár az elefántbőr, teljesen úgy nézett ki. Egyetlen orvos sem tudott segíteni rajtam, ezért szinte beleőrültem. Antidepresszánsokat kellett szednem, mert nem láttam a kiutat a helyzetből.

A TikTok miatt ment orvoshoz

Lindsay azt is elmondta, hogy a TikTok trendek "fertőzték meg", azok miatt döntött úgy, hoyg ő is hollywoodi mosolyt szeretne. Ideális alkalom is volt hozzá: a legjobb barátja házasodni készült, és a nagy napra már szerette volna, ha a vakító mosolyával jelenhetne meg.

@metropolesoficial Uma alergia inesperada interrompeu o desejo da inglesa Lily Lindsay, de 29 anos, de ter um sorriso bonito. Depois de colocar lentes de contato dentais, ela sofreu uma alergia no rosto que levou sua pele a se descamar. Lily decidiu colocar as lentes de contato nos dentes em agosto de 2022. Duas semanas depois, porém, começaram a aparecer sinais de irritação em sua pele. Leia a reportagem no link. #TikTokNotícias ♬ som original - Metrópoles Oficial

Két hétig semmilyen gyanús jelet nem tapasztaltam, majd egyik pillanatról a másikra vörös, viszkető foltok jelentek meg rajtam. A bőröm kiszáradt, ahogyan az ajkaim is. Elefántbőröm lett. Aztán már az immunrendszeremet is támadta az allergia, amitől szédültem, zúgott a fülem és foltok jelentek meg a látásomban. 

Később egy vérvizsgálat kimutatta, hogy a gyulladás a testében volt, nem a bőrén, és a műfogakhoz használt gyanta váltotta ki. 

A képeket itt tudod megnézni.